BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, 31 Mac 2009

Thanx Sis!!

Akhirnya, setelah bertungkus-lumus beberapa hari, kerja dokumentasi da setel. Aku nak ucapkan thanx kat kawan aku merangkap director untuk projek video kirorang ni. Kenapa?? Sebab, kalau bukan disebabkan dia, tak mungkin kerja tu siap awal sikit berbanding group2 lain yang sedang bertungkus-lumus sekarang ni. Tulah padahnya kalau wat kerja last minit. Esok dah nak hantar, masih sibuk edit itu, edit ini. Kesian dorang. Dah lah esok test, ntah sempat baca ntah tak.
Smbg balik cerita. Memang susah nak buat video ni. Lepas satu, satu lagi masalah datang. Voice over pulak terpaksa rakam berulang-ulang kali. Walaupun dah siap video tu, n terdapat sedikit kelemahan, tapi aku gembira n bersyukur sangat2. Kawan aku ni memang superb. Tugas dia buat video. Guna ulead jek. Penyabar giler dia ni. Kalau aku agaknya dah give up. Aku tak sepenyabar kawan aku ni. Nasib baik dia seorang yang komited n agak skematik sikit. Heheh... kalau nak harapkan si komando, memang tak siaplah projek kitorang ni. Aku sebenarnya tak tau nak buat apa pada dia sebagai tanda aku menghargai dia. Aku memang macam ni. So, buat tak tau jelah. Hehehe...

Err, Jumaat ni aku kena g homestay kat Rembau. Tapi aku macam tak nak pergi jek. Aku tak biasalah tidur2 umah orang ni. Bukan tak biasa, tapi tak suka. Nanti aku susah nak tidur. Lagipun, assigment aku tak siap lagi. Haih!! Berbelah bagi rasanya. Tapi aku dah bagi surat tu kat Mr Tutor minggu lepas n kalau tetiba aku tarik diri, mesti dia marah+kecewa. Takpelah, maybe lepas ni dia dah tak akan jadi tutor kitorang lagi. Sebab cuti belajar dia da abis. Huhu, sedihnya. So, takpelah. Aku pergi jek la. Aku taknak jadi macam budak2 tahun 3 yang dah mengecewakan dia. Aku kan budak dia. Lagipun, kesian dia. Sekurang-kurangnya, lepas ni aku ada pengalaman pergi homestay n ada keluarga angkat. Ceh, macam best sangat. Best lagi kalau aku balik umah sendiri. Rumahku syurgaku.

4 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

aku nak homestay kat rumah ko... tidur dengan abang ko...

selamat tak? ;p

~the silence~ berkata...

aku anak sulung, mane ade abg...
kalo ko tdo umah aku, mmg lgsg x slmt...

Monkey D Luffy berkata...

kakaka... apasal lak? aku yg x selamat ek... yalah tu kot... rumah ko banyak hantu

~the silence~ berkata...

bkn ko yg x slmt, tapi aku...
eh, rumah aku xde hantu la, tapi kalo ko tdo umah aku, ko yg jd hantunya...
hahaha...