BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sabtu, 28 Mac 2009

HAPPY BIRTHDAY

Hari ni hari Sabtu, 28 March 2009. Hari jadi adik aku yang bongsu. Dah 14 tahun dah rupanya adik aku tu. Macam tak caya jek. Dah besar rupanya. Nampaknya, usia aku pun semakin meningkat ni. Okey lah, aku nak wish birthday untuk dia kat sini walaupun dia tak baca. Happy birthday. Semoga apa yang diimpikannya akan tercapai n happy2 selalu. Aku tak tau nak ucap apa kat dia. Asyik2 bagi ucapan yang klise. Bosan. Tadi pagi aku dah wish kat dia. Ingat nak jadi orang 1st wish kat dia, tapi ralit sangat buat kerja sampai terlupa. Aku just ada 2 orang adik jek. Takde abang or akak. Sorang lelaki, n yang bongsu tu perempuan. Apa2 pun, moga2 usia yang bertambah ni menjadikan dia lebih matang sedikit n ubah perangai yang agak boyish tu. Nakal betul perangai dia tu. Hopefully la dia jadi perempuan sejati lepas ni. Err, dia bukan tak sejati tapi faham2 la. Ntah perangai sapa la dia ikot. Okey sis, aku sayang kau...

3 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

Hepi besdey adik kecik... bertuah ko memiliki kakak yg LEBIH TUA sebab ko sentiasa 'dianggap' LEBIH MUDA... kakaka

joegrimjow berkata...

sebh bek xlewat seary
klu x
mmg 4 taun skali la besday
hehe

~the silence~ berkata...

ceh kapten, walauapapun, aku ttp lbey mude pd ko...
joe, dia lhir bln march, bkn feb...