BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 23 Mac 2009

Mana aku??


Aku saja je upload gambar ni. Gambar ni masa aku tahun 1 sem 2, lebih kurang setahun yang lepas. Kalau tengok pic ni, tentu boleh agak kan apa yang kitorang buat?? Yup, kitorang kena berniaga. Masa time aku tu, merupakan bacth yang pertama diperkenalkan dengan subjek ni. Asas Pembudayaan Keusahawanan atau APK. Group aku ada 25 orang ahli, dan ahli2 ni ditetapkan oleh fac aku. Semuanya perempuan kan?? Dalam gambar ni bukan semua ahli ada, dan ni merupakan hari kedua kitorang berniaga. Kitorang memang kena berniaga selama dua hari pun. Memang penat giler la time tu. Tapi aku sebenarnya tak buat pape pun, just merayap2 ke gerai lain jek, n curi2 balik kolej. Heheh... Nama group kitorang Pinky Girlz, n masa hari pertama tu, kitorang semua pakai baju yang sama. Warna pink. Huhu... Aku sangat tak suka warna pink. Tapi, time tu, kitorang kira terkenal jugaklah sebab time aku pergi ke satu gerai tu, dia boleh sebut nama group aku. Emm, bengang jek.

Sebenarnya, ada tujuan subjek ni diperkenalkan di U2 di Malaysia ni sebagai satu paper wajib U. Bukan sebarang subjek tu. Tujuannya bagus sebab ia macam memperkenalkan kita dengan dunia perniagaan. But, aku tak minat berniaga. Nasib baik kerja berkumpulan. Sekarang ni ramai graduan menganggur. Jadi, sahutlah seruan kerajaan. Jangan tanam anggur jek kat rumah. Jadilah usahawan! Kalau tak berjaya pun takpe, janji usaha. Bley ke gitu?? Huhu…

Aku letak pic ni sebenarnya bukan nak cakap pasal benda2 ni sume. Sebab aku takde idea nak tulis apa kat sini. Dalam takde idea tu, sempat jugak aku membebel ek?? Huhuhu... Okey. Sebenarnya, aku nak korang teka yang mana satu aku dalam pic ni?? Hehehe... siapa dapat teka dengan tepat, sesuatu menanti anda... Jeng3... Aku bagi hint sikit la. Aku pakai baju warna pink, bertudung putih. Kulit kuning langsat. Tak pakai spek. Paling kecik n paling comey. Hehe, perasan. Tekalah ye. Eh, jap3. Ada ke muka aku kat pic ni?? Hehehe... Rahsia!! Jeng3...

3 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

mana satu ko? ;)

~the silence~ berkata...

dlm pic ni xde bdk yg comey...
so, aku xde la lam pic ni...
hehehe...

Monkey D Luffy berkata...

:)