BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 8 Jun 2009

RESULT

Oh ye. Result dah keluar.
Sejak minggu lepas.
Aku tak tau kenapa, tapi aku rasa kali ni result keluar awal berbanding kebiasaannya.
Slip peperiksaan pun dah sampai ke rumah.
Agak aneh UM kali ni.

Tapi masalahnya, pendaftaran online lambat dibuka.
Pentaftaran online baru dibuka.
Walhal, kalau nak diikutkan, notis di laman web rasmi menyatakan bahawa pendaftaran dibuka 1 Jun.
Janji Melayu.
Mungkin sebab result keluar awal, tu yang pihak SKET tak sempat nak kemaskini sistem untuk pendaftaran.
Agaknya la kot.

Bercakap pasal result.
Alhamdulillah. Aku sangat berpuas hati dengan result kali ni.
Melebihi pointer yang aku targetkan.
Sungguh tak ku sangka, tapi aku akan cuba kekalkan pointer aku di tahap ni.
So, sem akan datang ni, aku kena lebih berusaha.
Demi sebuah cita-cita.

2 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

wah.. org berjaya kena belanja aku

aku doakan tau

lalala

asis berkata...

aku jua sme