BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 3 Jun 2009

Mood Hari Rabu

Pagi ni aku bangun tidur dengan mood berterabur.
Er, maksudnya mood aku mood nak marah-marah orang.
Tapi ni kat rumah orang, takkan lah aku nak marah-marah.
Nasib baik ada Anip.
Time aku suap dia sarapan, keletah dia buat mood aku kembali okey.
Tapi bila dating kerja, mood nak marah-marah tu datang balik.
Hormon tak stabil agaknya.
Mungkin sebab aku dah lama tak marah orang.
Atau, maybe jugak sebab selsema aku yang baru menyerang malam tadi.
Huhuhu…

4 ulasan:

haruan tasek berkata...

oh aku tau sebabnya

TIDUR RUMAH ORANG + HORMON TAK STABIL = MOOD BERTABUR

ha..ha..ha..

Monkey D Luffy berkata...

PMS kot

lalala

asis berkata...

sokong luffy..

Sinido Ejat berkata...

PMS TUH.. APE LAGI