BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, 9 April 2009

Release..... tension..

Fuhh!! Aku tak tau nape. Mungkin tensen tahap gaban kot. Atau aku memang nak menangis. Tiba2 jek aku nangis tadi time wat assignment. Huhu… Tengah wat assignment sambil bincang2 dalam ym ngan kawan aku, tiba2 jek aku macam sentap baca ayat dia. Terasa walaupun dia just bergurau. Ah, aku terlampau sensitive. Aku tak salahkan dia. Mungkin jugak aku ada simpan something dlm hati kot. Aku pun tak paham nape aku nangis. Yang penting bila dah nangis tu, lega sikit. Cara untuk release tension bagi aku, but kdg2 jek. Tahun satu dulu jek aku pernah nangis sebab assignment. Sejarah berulang kembali. Pressure sangat kot. Time tu mula lah teringat kat seseorang….orang yang tak ingat kat aku. Sibuk sangat dengan dunianya jek. Assignment aku setel satu lagi. Tinggal lagi satu assignment jek by individu. Bersedia untuk berjaga esok. Sekarang ni aku nak tidur dulu. Kumpul tenaga. Tadaaaaaa….

1 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

patutlah mendung jer... ;)