BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 20 April 2009

Mood study

Cuti study week, balik kampung. Bestnya balik umah. Relax2, lepak2 kat rumah. Tengok tv. Main mesej. Dengar radio. Masak. Kemas umah. Tapi paling best main dengan Jiheen la. Cute betul budak tu. Layan jek keletah budak yang tengah nak membesar tu. Rutin harian yang sama selama seminggu.

Balik kampung time study week.
Tujuan balik? Study week, of course lah kena study, kan? Tapi time bila aku study? Emm, jujurnya, mood exam belum datang pada aku. Mood study pun tak muncul2 lagi. Aku bermalas2an di rumah. Selak2 nota sikit jek. Huhu… sebab tu aku datang awal ke sini. Dengan satu tujuan.

STUDY!!

Tapi aku tunggu mood tu datang dulu. Bila? Aku pun tak tau…

Nampaknya kena push diri aku ni. Kalau tak paksa, esok nak exam, baru hari ni study. Manalah nak jadi pelajar cemerlang camtu. Kan, kan, kan? Aku memang camni. Hehehe... Sebab tu tak pernah dekan. Tapi sem ni aku berazam. PNG kalau boleh nak 3.5 ke atas. InsyaAllah.

2 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

semoga berjaya ;)

.::noriko::. berkata...

thanx luffy =)