BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 15 Julai 2009

Menghitung Detik!

Sekarang ni aku tengah menghitung..
Detik.. demi detik...
Tinggal lagi beberapa jam jek.
Tak sampai 24 jam.
Untuk aku pulang ke tanah air.
Dari University of Manchester...
Jap lagi, sampailah aku ke kampung halaman.
Hehehe...

Okey, aku tipu jek.
Kalo lah betul2 aku dapat study kat University of Manchester...
Wow!!
Homesick agaknya!

Okey!
Aku selalu kenakan orang.
Tapi aku jarang tipu orang.
Kadangkala sebab terpaksa.
Tapi yang ni aku tak tipu eyh.
Dan melakukan benda ni adalah benda paling rajin, dan tak pernah-pernah malas dalam kamus hidup aku.
BALIK KAMPUNG!!
Hehehe...

Jangan jealous ye.
Aku tau, ramai yang tak boleh nak balik kampung selalu macam aku ni.
Yang ni pun aku suka lakukan.
Mengusik orang, atau buat orang geram.
Hahaha...
Ku bahagia!!

3 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

kg ko kat mana?

.::noriko::. berkata...

kg aku kat jhr jek...
hehehe...=p

chipsmore berkata...

hope kamu salu bahagia..hehe ;)