BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, 9 Julai 2009

Add & Drop

Dalam tempoh dua minggu ni merupakan minggu add & drop.
Biasalah. Orang Melayu memang agak tipikal.
Mungkin sebab minggu ni minggu add & drop, jadi ramai yang tak datang ke kelas.
Alasannya, maybe lecturer tak bagi kuliah sangat.
Walhal, bila masuk kelas, semua lecturer menyatakan benda yang sama iaitu pelajar yang datang kelas tak sama bilangannya dengan pelajar yang mendaftar.
So, apa yang telah diberitahu kat kitorang nanti, terpaksa diberitahu sekali lagi pada minggu berikutnya.
Mengulang benda yang sama.
Melecehkan dan merumitkan.
Tapi, lumrahlah tu kan.

Jaduah kuliah & tutorial dah ditetapkan.
Nampaknya setakat ni, takde subjek yang aku nak drop.
Secara kasarnya, gambaran tentang tugasan jugak dah dapat.
Memang banyak tugasan.
Semuanya mencabar.
Tapi, apa yang mencabar, itulah yang menyeronokkan.
Yang penting, puas hati.

1 ulasan:

Monkey D Luffy berkata...

pemalas semua tu